• 034/312-666
  • Email info@ucilistelink.hr

Pripremni tečajevi Cambridge

Nudimo pripremne tečajeve za polaganje međunarodno priznatih ispita za stjecanje Cambridge certifikata (KET), (PET) koji su namjenjeni starijm osnovcima; (FCE), (CAE) za napredne srednjoškolce i (BEC) za poslovni jezik.

Prestižne ESOL diplome " krojene " prema zahtjevima Sveučilišta Cambridge priznaje većina svjetskih sveučilišta, tvrtki i državnih službi kao mjerodavan dokaz jezičnih sposobnosti.

Osim jezične nadogradnje i treninga vještina, kandidati se upoznaju s tehnikama ispita i razvijaju četiri bitne vještine: SLUŠANJE, GOVOR, ČITANJE i PISANJE te se optimalno pripremaju za jezični test.

Pomoć u učenju matematike

Nudimo pomoć u učenju matematike za srednje škole u Učilištu LINK.

UČILIŠTE LINK PARTNER BRITISH COUNCIL-a

addvantage_logo
Pripremajući polaznike za stjecanje međunarodno priznatih dipolma postali smo partner British Council-a, glavnog organizatora Cambridge ispita.

Verificirani programi stranih jezika

Svi naši tečajevi usklađeni su sa zajedničkim referentnim okvirom (CEF-a) stupnjevanja znanja prema standardima vijeća Europe. Po uspješno završenom programu izdajemo uvjerenje koje ima status javne isprave te se može upisati u e-radnu knjižicu.

Odaberite više za istu cijenu!

jezici flags

Svjedodžba i jezična putovnica

su neki od dokumenata Europass portfelja koji dopuštaju ljudima da putuju i rade u Europi predstavljajući svoje vještine i znanja stranih jezika na temelju standardnih obrazaca.
više...

Dodatne informacije

Za sve informacije obratite se u:

Učilište Link, Primorska 57
34000 Požega
OIB: 95980406546
MB:1754122
Tel/fax: 034/312-666
Mob: 098 464 004, 098 642 547
e-mail: info@ucilistelink.hr
web: www.ucilistelink.hr

Radno vrijeme: 10 – 12 i 16 – 20 sati

Za dodatne informacije ili prijavu na naše programe kliknite: PRIJAVNICA

Znanje je univerzalna putovnica

Škola stranih jezika Link d.o.o. osnovala je 2003. godine prvo privatno učilište u Požegi koje se bavi obrazovanjem djece, mladih i odraslih kroz srednjoškolsko obrazovanje, brojna verificirana osposobljavanja i usavršavanja, radionice i druge oblike obrazovanja.

Zadaća Učilišta je zadovoljstvo naših polaznika, kvaliteta usluge i izgrađen odnos prema partnerima.

 

opširnije